Välkommen till Bebisboken.se!

Bebisboken som tjänst för babyböcker är sedan augusti 2017 avslutad.

Istället driver vi en tjänst som hjälper föräldrar att enkelt ordna med barnkalas hemma. Du får både tips hur du genomför barnkalset men också tillgång till gratis inbjudningskort och pyssel. Sedan säljer vi roliga skattjakter perfekta för barnkalas och andra lekar som gör kalas och fester roliga. Se här nedan på några exempel på festlekar som vi erbjuder.

Skattjakt: Detektivmysteriet
PASSAR ALLA KALAS!
Ett riktigt roligt mysterium för barnen att lösa! I Småköping försvinner värdefulla böcker från biblioteket och det har utlysts en belöning till dem som hittar böckerna. Låt barnen bli detektiver och lösa kluriga gåtor i jakten på böckerna! Genomför ute eller inne.Allt som behövs finns i produkten - enkelt för dig buskul för barnen! 169 kr.
Läs mer 4-6 år>>
Vårquiz
TILL VÅRENS ALLA FESTER!
Ett härligt quiz som sprider maximal vårstämning. 23 blandade frågor, varav 8 musikfrågor om allt som har med våren att göra - fyndigt och kul! Förgyll släktträffen, middagen med vännerna eller en after work med kollegorna - i vårens tecken! Frågor, svarsformulär, länk till spellista och facit ingår. 149 kr.
Läs mer>>

Escape games: Space Escape
NYHET! FÖR BARN 10-14 år

Escape games är riktigt kul events för de lite äldre barnen. I Space Escape ska barnen fly från en föråldrad rymdstation. De måste ta sig ut ur 7 låsta rum och samtidigt lista ut koden som öppnar den sista dörren. Med vår hjälp fixar du ett riktigt häftigt event till barnens fest eller kalas! För barn ca. 10-14 år. 199 kr.
Läs mer>>


   
   
 
 

 

Halloween kläder barn
Barnen ska ju också klä ut sig till Halloween. Har du kommit på något smart och praktisk utklädnad till barnen som ska gå på Halloweenfest. Det ska ju dels vara något som barnen vill ha på sig och som inte ställer till det för mycket när det är dags att leka halloweenlekar eller äta halloweenmaten eller inte minst föra Halloween pyssel som ofta blir att man gör en lykta av en pumpa. Ser barnen ut och hur ser de ut? Kan de äta utan att ta av sig en mask eller förstöra sin makeup? Här finns bra tips om allt om Halloween
Mer tips om barnkals hittar du hos barnkalas specialisten grapevine. Barnkalas
Barnkalas är årets höjdpunkt för barnen bortsett från julafton.