Välkommen till Bebisboken.se!
<< Har du en aktiveringskod? SKAPA DITT KONTO HÄR BREDVID!I Bebisboken:
 • Väljer du själv hur många sidor och vilka sidor boken ska ha.
 • Finns det ett stort urval av sidor att välja bland, du skräddarsyr din bok genom att välja vilka du vill ha med, det finns sidor för alla typer av familjer.
 • Finns det massvis med plats att skriva på så att du verkligen kan berätta allt du vill.
 • Laddar du enkelt upp dina digitala bilder och beskär dem direkt, även från instagram.
 • Har du en stilren grunddesign att jobba med, boken blir unik genom dina egna texter och bilder
 • Har du 2 år på dig att skriva din bok, och möjlighet att förlänga ditt konto.
 • Kan du själv skriva ut boken så många gånger du vill
 • Får du förmånliga erbjudanden på utskrift och inbindning
 • Kan du bjuda in andra att läsa boken online.
 •    
  Bebisboken blir en riktig bok!
  När du är klar med boken om din bebis skriver du enkelt ut boken i snyggt format med söt grafik och roliga kuriosarutor. Du väljer att skriva ut i din egen skrivare - så många gånger du själv vill eller att använda dig av vår utskrifts- och inbindningstjänst. Hos oss kan du välja mellan att binda in din bok med ett proffsigt hårt omslag i linnestruktur eller med en tuff ringbindning.

  LÄS MER OM VÅR UTSKRIFTS- OCH INBINDNINGSTJÄNST HÄR>>
  Presentips till farmor, farfar, mormor eller morfar!
  När en ny bebis kommer till världen är det inte bara en mamma och en pappa som blir föräldrar det är också en äldre generation som blir far- eller morföräldrar! Ge bort en present till dem med anledning av det nya barnbarnet, eller kanske på en födelsedag! Med Tillminabarnbarn.se skriver senioren boken om sitt liv! Enkla sidmallar på nätet ger ramarna och massvis med inspiration och gör det hela till ett kul, enkelt och genomförbart projekt. Författaren får tillfälle att göra en tidsresa i det egna livet och resultatet blir en minnesskatt att bevara för barn och barnbarn. Ge bort Tillminabarnbarns presentbox full med omtanke och intresse!

  LÄS MER OM OCH BESTÄLL PRESENTASKEN FRÅN tillminabarnbarn HÄR>>

   

  Halloween kläder barn
  Barnen ska ju också klä ut sig till Halloween. Har du kommit på något smart och praktisk utklädnad till barnen som ska gå på Halloweenfest. Det ska ju dels vara något som barnen vill ha på sig och som inte ställer till det för mycket när det är dags att leka halloweenlekar eller äta halloweenmaten eller inte minst föra Halloween pyssel som ofta blir att man gör en lykta av en pumpa. Ser barnen ut och hur ser de ut? Kan de äta utan att ta av sig en mask eller förstöra sin makeup? Här finns bra tips om allt om Halloween
  Den 31 oktober är det Halloween. I år infaller det på en måndag så med ganska stor sannolikhet kommer de flesta Halloweenfesterna 2016 att äga rum på lördagen den 29 oktober. Det finns dock många som har vanan att ha halloweenkalas och halloweenfester tidigt i oktober till sent i november. Det finns ju alltid en bra spökanledning att ha fest och varför inte en rysligt kuslig Halloweenfest om man ändå ska ha fest i höst. De bästa tipsen på lekar, mat och utsmyckning till Halloweenfesten hittar du hos grapevine.nu
  halloween pumpa
  Mer tips om barnkals hittar du hos barnkalas specialisten grapevine. Barnkalas
  Barnkalas är årets höjdpunkt för barnen bortsett från julafton.